För verkstadsägare

Att som verkstad vara ansluten till MECA innebär stora fördelar.

Tillsammans får vi max utväxling

Du blir inte bara del i en av Sveriges och Norges snabbaste växande verkstadskedjor, du får också support som är anpassad in i minsta detalj till den verklighet du arbetar i – och allt i ett enda syfte: att ge dig större konkurrenskraft på ett kundorienterat sätt. Din vardag blir enklare vilket gör att du kan koncentrera dig på kärnan i din verksamhet – att serva och reparera bilar.

På följande sidor kan du läsa mer om vad det innebär att vara en MECA-ansluten verkstad och om alla fördelar du kan dra nytta av – men också om de delar som icke anslutna verkstäder kan ta del av, såsom att exempelvis beställa bilreservdelar och verkstadsutrustning ur vårt gedigna sortiment:

Fördelar med MECA

Professionella

Vi är ansvarsfulla och pålitliga i alla relationer och prioriterar alltid ärlighet, tydlighet och trygghet. Vi arbetar strukturerat och konsekvent. Vi vågar ta beslut, även de obekväma och vi genomför dem.

Innovativa

Vi lever i en föränderlig värld och verkar i en bransch i ständig utveckling. Det ställer krav på att vi är nytänkande, lyhörda och handlingskraftiga. Genom unika tekniska lösningar och smarta tjänster visar vi förståelse för din affär och bilägarnas vardag. Vi är öppna, flexibla och lyssnar till kundens behov.

Kompetenta

Vi är hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vår personal är kunnig och erfaren. Vi förstår våra kunders behov och förutsättningar och innebörden av snabb, rätt och komplett service. Vi har självförtroende i vår kunskap och kompetens men är alltid lyhörda när det gäller våra kunders oro och behov.

Engagerade

Vi är engagerade och jobbar alltid för att alla ska känna sig som en vinnare – konsument, verkstad och grossist. Vi är förtroendeingivande, personliga och måna om att ge bästa möjliga service åt alla kunder. En professionellt utförd tjänst ger en bra rekommendation. Vårt rykte bygger varumärke, lojalitet och lönsamhet.

MECA Webshop – helhetslösningen för verkstaden

I MECAs webshop kan verkstadskunder snabbt och enkelt gå in och söka artiklar, ladda ner prisfiler och lägga beställningar – och få rätt delar i rätt tid.

Här kan du bland annat snabbt söka reservdelar med hjälp av registreringsnummer, och du får alltid en utförlig produkt-, pris- och lagersaldoinformation som tydliggör och förenklar dina köpbeslut.

Reservdelar till fler än 8 000 bilmodeller

Hos MECA hittar du som verkstad ett komplett sortiment av reservdelar till alla vanligt förekommande bilmodeller på den skandinaviska marknaden. Och alla delar håller alltid minst originalkvalitet. Du beställer snabbt, enkelt och när du vill, via MECA Webshop.

MECA samarbetar med flera av världens största tillverkare, som levererar till både biltillverkare och den oberoende eftermarknaden. Delarna som når våra anslutna verkstäder följer därför också alltid gällande EU-regler avseende kvalitet på bildelar.

För dina kunder innebär det att bilens garantier fortsatt gäller vid användandet av de reservdelar du monterar – vilket är ett viktigt konkurrensvillkor och avgörande när det gäller kundernas förtroende.

 

Reservdelar