Under vinterhalvåret, när kylan är konstant, förstår vi om du vill ha en varm motor.

Med en motorvärmare kan du värma upp motorn innan färd. Då startar den lättare och blir mer bränslesnål. Med Mecat & klart får du allt i ett, motorvärmare plus montering till ett bra pris.

Hur fungerar det att få en motorvärmare Mecat & klart?

När du vill montera en motorvärmare på din bil hjälper vi dig både med produkt och montering till ett helhetspris.Så här enkelt går det till:

1. Boka Mecat och klart på vår hemsida.

2. Välj att du vill montera motorvärmare.

3. Välj din närmaste verkstad.

4. Du får ett prisförslag från verkstaden med rekommenderad motorvärmare inklusive montering.

5. Du betalar i verkstaden när allt är Mecat & klart. Du kan betala hela beloppet eller dela upp betalningen med MECA-kortet.

Du kan boka endast monteringen.

Du kan köpa en egen motorvärmare och sedan boka tid på en verkstad för montering. Då får
du ett prisförslag på endast monteringen. Vi rekommenderar dock att du litar på vårt val. På
Meca förstår vi din bil, och vi vet vilken motorvärmare som passar just din bilmodell. Med Mecat & klart får du en helhetslösning som sparar tid och ger dig ett perfekt resultat.

Vad ingår i Mecat & klart?

I vår tjänst ingår rekommenderade motorvärmare inklusive montering samt uttag i bilens front.

Vad kostar det att få en motorvärmare Mecat & klart?

Priset avgörs av vilken motorvärmare du väljer till din bil. Du får alltid ett prisförslag av verkstaden när du bokar via meca.se som inkluderar motorvärmare och montering.

En motorvärmare ger många fördelar

När du kallstartar en motor krävs det mer bränsle för att värma upp den. Det innebär också större utsläpp av avgaser. En motorvärmare ger alltså flera fördelar! Bilen startar lättare,
den drar mindre bränsle och släpper ut mindre avgaser. Undersökningar har visat att du kan minska din bränsleförbrukning med 24 % och de skadliga utsläppen med 74%!

Även motorslitaget minskar med en motorvärmare

Så mycket som 75% av motorns slitage sker vid just starten. Du vinner alltså mycket på att hjälpa motorn med att värmas upp. Genom att boka en motorvärmare Mecat & klart får du
en utmärkt lösning på smidigast möjliga sätt. Du får ett uttag för kupévärmare på köpet. När du köper en motorvärmare Mecat & klart rekommenderar vi att du även låter oss installera ett kupéuttag. Till det kan du koppla en valfri kupévärmare. Då slipper du den där eländiga vinterfrosten på vindrutan. Du placerar kupévärmaren enkelt vid fotändan på passagerarsidan. Förutom att frosta av rutorna ger kupévärmaren dig ett skönt klimat i kupén när vinterkylan biter utanför.

Be verkstaden om en prisvärd offert för monteringen av kupéuttaget i samband med motorvärmaren.

Dela upp betalningen med MECA-kortet

Du kan sprida ut kostnaden för Mecat & klart genom att betala med MECA-kortet.

En månad efter att du hämtat bilen kan du välja att betala hela beloppet utan ränta, eller fördela betalningen på tre månader. Självklart är kortet helt gratis utan årsavgifter.

MECA-kortet ger dig många förmåner:

●       Upp till 60 dagars räntefri kredit.

●       4 månader ränte- och avgiftsfri delbetalning.

●       Kortet är gratis.

●       Inga årsavgifter.

Ansök här