Vi förstår om du vill rusta din bil utan ansträngning.

Behöver din bil extraljus för att ge bättre sikt i mörker? Längtar du efter en ständigt varm bil med motor- eller kupévärmare? Eller saknar du dragkrok på din elbil? Med Mecat & klart får du både produkt och montering till ett pris i en och samma tjänst. Boka online och få ett prisförslag från din närmaste MECA-verkstad.

Hur fungerar Mecat & klart?

När du vill skaffa ett tillbehör hjälper vi dig både med produkt och montering till ett helhetspris. Du behöver bara bestämma ifall du vill montera en dragkrok, motorvärmare eller annat tillbehör. Så här enkelt går det till:

1. Boka Mecat & klart på vår hemsida

2. Välj om du vill montera dragkrok, kupé- eller motorvärmare, back- eller extraljus

3. Välj din närmaste verkstad.

4. Du får ett prisförslag från verkstaden med produkten du vill köpa inklusive montering av den.

5. Du betalar i verkstaden när allt är Mecat & klart. Du kan betala hela beloppet eller dela upp betalningen med MECA-kortet.

Vilka tillbehör kan du få Mecat & klart?

Här nedan kan du läsa mer om de produkter som vi kan ta fram och montera åt dig.

Montera dragkrok

En bil med dragkrok betyder mer frihet. Åka på en dagsutflykt med mountainbiken på en cykelhållare. Koppla på en släpvagn när man röjt i trädgården. Se Sverige med husvagn. Vi hittar dragkroken till din bil och monterar den till ett pris som du accepterar.

Dragkrok – Mecat & klart

Montera motorvärmare

En motorvärmare är bra för bilen på många sätt. Dels startar bilen lättare, dels utsätts motorn för mindre slitage. Vi ser till att montera en motorvärmare som passar perfekt för din bil.

Motorvärmare – Mecat & klart

Montera kupévärmare

Med en kupévärmare behöver du inte oroa dig för imma på rutorna. Dessutom kan du alltid se fram emot att sätta dig i en varm bil. Vi vet vilken kupévärmare som gör jobbet för just din bil!

Kupévärmare – Mecat & klart

Montera extraljus

Om du upplever att mörkerkörningen är ett problem även med helljus kan du behöva förstärka upp med ett extraljus. Oavsett vilken bil du har idag får du mycket bättre sikt med en ljusramp eller enstaka strålkastare. Vi vet vilket extraljus som passar din bilmodell.

Extraljus – Mecat & klart

Montera backljus

Att ha riktigt bra backljus är en underskattad fördel! Inte bara får du mycket bättre sikt, du ökar möjligheten för andra att se att du backar. Vi har flera olika typer av backljus som är rätt för din bil.

Backljus – Mecat & klart

Det lönar sig att lita på vårt val av tillbehör

Du kan självklart själv välja motorvärmare, extraljus, dragkrok eller annat tillbehör som du vill få monterat. Tänk bara på att vi förstår din bil! Inte nog med att du slipper allt jobb, vi vet dessutom vilken produkt som fungerar för just din bil och väljer alltid den som är mest prisvärd. Du får en offert med ett tydligt pris på både produkt och montering. Om du har en egen produkt får du ett prisförslag på endast monteringen.

Dela upp betalningen med MECA-kortet

Du kan sprida ut kostnaden för Mecat & klart genom att betala med MECA-kortet.

En månad efter att du hämtat bilen kan du välja att betala hela beloppet utan ränta, eller fördela betalningen på tre månader. Självklart är kortet helt gratis utan årsavgifter.

MECA-kortet ger dig många förmåner:

●       Upp till 60 dagars räntefri kredit.

●       4 månader ränte- och avgiftsfri delbetalning.

●       Kortet är gratis.

●       Inga årsavgifter.

Ansök här