Vi förstår om en trasig AC ger dig mer än värmeslag

Ingen vill köra omkring i sommarvärmen med en AC som inte fungerar. Men visste du att en klimatanläggning har flera viktiga funktioner under hela året?

Boka AC-reparation

Varför behöver du ha en fungerande AC?

Din klimatanläggning reglerar inte bara temperatur, den avfuktar och torkar aktivt kupéluften så att du bland annat slipper imma på vindrutan. Om din AC är trasig bör du laga den så fort som möjligt. Här är några symtom på en skada:

  • Det kommer ingen kall luft
  • Luften från AC:n är varm
  • AC:n blåser inte tillräckligt
  • Det luktar konstigt när du startar AC:n

Du gör tryggt en AC-reparation hos MECA

Endast en AC-certifierad verkstad får utföra en AC-reparation. Framförallt är det olagligt att fylla på ett läckande AC-system. Vi felsöker och åtgärdar alltid systemet innan påfyllning.

Vad ingår i en AC-reparation?

Vid en AC-reparation är det viktigt att följa biltillverkarens rekommendationer. Rätt komponenter byts ut och godkänt köldmedium fylls på efter att vi säkerställt att det inte finns något läckage.

Vad kostar en AC-reparation hos MECA?

Kostnaden beror på bilmärke, modell och vilka delar som har gått sönder. När du bokar tjänsten på vår hemsida med ditt registreringsnummer får du en offert från den verkstad du väljer.

Alla bilar är välkomna!

Vi erbjuder service, reparationer och bildelar till alla vanliga bilmärken.

Boka tryggt!

Vi hjälper dig att ta det kallt om din AC gått sönder.

En trasig AC bör repareras så fort som möjligt, men bara hos en certifierad verkstad. Hos oss kan du boka en AC-reparation med trygghet.

Boka nu