Bilservice är en viktig trygghet för dig och din bil

En regelbunden bilservice är avgörande för din bils värde, och den skyddar dig mot onödiga kostnader. Även för din laddbara bil.

Boka bilservice

Vad ingår i en bilservice?

Varje service hos MECA följer alltid biltillverkarens rekommendationer. Varje bil har sina riktlinjer, och du får exakt den service som är rätt för din bil vid varje serviceintervall. Efter servicen får du ett protokoll som visar vad som gjorts. Utöver servicen får du alltid:

  • Bibehållen nybilsgaranti – gäller alla bilmärken
  • Stämpel i serviceboken
  • Ett års assistansförsäkring

Vad kostar en bilservice?

Priset på en service sätts utifrån serviceintervall som avgörs av bilens ålder och miltal. Du ser priset när du bokar en bilservice med ditt registreringsnummer på nätet.

Du vet väl om att vi även erbjuder bilservice för din laddbara bil?

Bilservice nära dig

Om du istället vill utgå ifrån vilken stad du vill lämna in din bil för bilservice så kan du serva din bil i följande städer;

 

Vi erbjuder naturligtvis tjänsten i fler städer än så och här hittar du alla våra verkstäder. Där kan du filtrera på tjänster och ort.

Kom ihåg! Du får ett års assistans-försäkring

När du servar bilen hos MECA ingår assistansförsäkring i ett år. Det kostar inget extra! Du får hjälp vid bränslestopp, punktering eller om tappat bort din nyckel av någon anledning. Kan vi inte hjälpa dig på plats får du bilbärgning till en kedjeansluten bilverkstad.

Boka nu

Service för ditt bilmärke!

Fördelen med att vara en märkesoberoende verkstadskedja eller allbilsverkstad är att vi välkomnar nästan alla bilmärken. Läs mer om respektive bilmärkes service och vad som ingår.

 

  • Bilservice Volvo
  • Bilservice KIA
  • Bilservice

Måste man serva bilen på en auktoriserad verkstad?

Inte nödvändigtvis!
Som bilägare kan du välja vilken MECA-verkstad du vill då vi har samma kvalitet på bildelar som originaldelar och vi utför arbetet enligt tillverkarnas rekommendationer. Detta innebär att din nybilsgaranti fortsätter gälla även efter ett besök hos oss.

Dock, har vi inom kedjan flera verkstäder som är auktoriserade och dem finner du här:

 

  • Auktoriserad Volvoverkstad
  • Auktoriserad Kiaverkstad
  • Auktoriserad Fordverkstad