Lämna in din KIA på service hos MECA

Vi erbjuder alla våra kunder med KIA ett fast pris när de bokar service online.

Våra mekaniker och tekniker välkomnar alla bilar vilket innebär att du kan vara trygg med att vi på MECA följer tillverkarens rekommendationer. På så vis fortsätter nybilsgarantin att gälla och andrahandsvärdet bibehålls.

Boka KIA service!

KIA-garanti – Vad gäller?

När det kommer till nybilsgaranti för din KIA så gäller precis samma sak hos MECA som när du gör en originalservice. Det vill säga att nybilsgarantin fortsätter att gälla även efter ditt besök hos oss, så länge du följer serviceprogrammet.

Våra reservdelar håller samma kvalitet som originaldelar och hos MECA erbjuder vi garanti på både bildelar och utfört arbete. Hos oss är din KIA i trygga händer.

  • Nybilsgarantin fortsätter – gäller alla bilmärken
  • Stämpel i serviceboken
  • Garanti på bildelar

Hur ofta ska man serva en KIA?

Serviceintervallet för din bil beror på ålder och modell. Det vill säga att det varierar. Vad som gäller för just din bil kan du se i serviceboken. Ett riktmärke man kan ha med de flesta nyare modeller är 1500 mil eller 12 månader, beroende på vilket som sker först.

Hur mycket kostar service på en KIA?

Även det beror på modell och ålder men förstås även hur många mil du har kört din bil. När du bokar tid för bilservice får du reda på ditt pris direkt i skärmen när du har slagit in ditt regnummer. Sedan kan det variera från verkstad till verkstad.

Givetvis kan du även serva din KIA el- eller hybridbil hos oss!

Vet du! Det ingår ett års assistansförsäkring

När du har din KIA på service hos MECA ingår ett års assistansförsäkring. Det kostar inget extra! Du får hjälp vid bränslestopp, punktering eller om du tappat bort din nyckel av någon anledning. Kan vi inte hjälpa dig på plats får du bilbärgning till en kedjeansluten bilverkstad.

Boka nu